İletişim Formu

İsim (zorunlu)

E-mail (zorunlu)

Konu

Mesaj

Captcha Güvenlik Kodu :

captcha Resimdeki karakterleri yazınız(*)

İletişim formunu kullanarak bizlere; şikayet, öneri ve mesajınızı iletebilirsiniz.

Bireysel ziyaretçiler için rezarvasyona gerek yoktur. Rezervasyon işlemi yalnızca kurumsal işletmeler için geçerlidir.

Fiyat bilgisi için +90 (242) 245 65 65 numaralı hattan veya bu sayfadaki iletişim formu aracılığıyla bilgi alabilirsiniz.

Aydınlatma Metni

İletişim Formunda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla Antalya Aquarium İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi tarafından hazırlanmıştır.

İletişim Formunu kullanmanız durumunda işlenecek olan kişisel verileriniz şunlardır:

Veri Kategorileri Veri Tipleri
Kimlik Verisi Adınız
İletişim Verisi E-posta adresiniz
Müşteri İşlem Verisi Mesaj konu bilginiz, mesaj içeriğiniz

 

Kişisel verileriniz şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ve başvuruda bulunduğunuz konu hakkında sizinle iletişim kurulabilmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Ayrıca işbu form ile paylaştığınız bilgiler üzerinde mutlak bir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bilmemizi istemediğiniz kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi Şirketimizle paylaşmamanızı tavsiye ederiz.

Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre, Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Mahallesi No: 502 Konyaaltı, Antalya adresine yazılı olarak gönderebilir veya kvkk@antalyaaquarium.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.

Diğer Aktiviteler

  • Çim Alan Etkinlikleri
  • Balık Besleme
  • Organizasyonlar

Torosların gölgesinde, Konyaaltı sahiline sadece 70 metre mesafede; 5000 metrekarelik çim alanımızda okul grupları, gençlik grupları ve kurumsal takım etkinlikleri sizi bekliyor!

Halat çekmeden, çuval yarışına, sandalye kapmacadan bardakta top sektirmeye, okçuluktan uçurtma festivaline kadar açık alanda takım arkadaşlarınızla birlikte inanılmaz eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Antalya Aquarium’un 5 milyon litreden fazla su kapasitesine sahip ana tankı içerisinde yüzlerce köpekbalığı bulunuyor. Özel eğitimli dalgıçlar tarafından elle beslenen köpekbalıklarının besleme saatleri sırasında nefes kesici görüntüler oluşuyor. Bu özel aktiviteye kendi gözlerinizle tanık olmak istiyorsanız, Akvaryum gezinizden önce köpekbalığı besleme saatlerini öğrenmeyi unutmayın!

Antalya Aquarium’da hem özel hem de incentive organizasyonlar için çok özel mekanlar bulunmaktadır. Dünyanın en büyük tünel akvaryumu içerisinde özel bir kokteyl veya yemek düzenleyebilir, uçak batığının ihtişamlı görünümü önünde öze bir sunum veya basın toplantısı planlayabilirsiniz.